Rubriky
Kronika Pozdní úder Pozdní úder kronika

Crossover

Nikdo nevěděl, co se bude dít, ale přesto se pár odvážlivců dostavilo večer na Ivančické náměstí, tak jak Martin řekl. To bylo překvapení, když jsme se tam potkali se skauty z Rosic.

Zahráli jsme si rychlou seznamovačku a mohlo se jít na hlavní hru. Byli jsme rozděleni do tří týmů, z nichž každý dostal mapu s vyznačeným územím, křídu, vlajku a krepák na životy. Hráli jsme vlajky – každý tým si schoval svoji vlajku a kolem ní nakreslil kolečko křídou. Potom jsme hledali vlajky ostatních a snažili se je dostat do svého vlajkoviště. Po této hře jsme se přesunuli na loděnici, kde jsme si povídali, pili čaj a někteří hráli karetní hru, co nám Martin přinesl.

Brzy ráno jsme šli spát. Ráno nám Otesánek z Rosic připravil pár her, které nám měli ukázat, jak to měli skauti těžké za komunismu.

Celá akce vyvrcholila vařením oběda. Dostali jsme za úkol, udělat Asijské jídlo – Jarní závitky. Ve ztížených podmínkách (příprava na zemi, smažení na ohni), to byla sranda. Nakonec ovšem, ikdyž nezbylo dost rýžového papíru a my museli ze zbytku směsi udělat smaženou masovou směs, to dopadlo celkem dobře. Alespoň tedy nikdo neumřel hlady a nikdo se neotrávil.

Určitě nebudu mluvit jenom za sebe, když řeknu, že jsme si akci moc užili a podobnou bychom si rádi zopakovali.

– Třešnička